Startol a blog, de miért?

Egyre több esküvővel a hátam mögött azt érzem, hogy az Instagram nem az a platform, ahol hosszabban írhatok. Így jött hát a blog ötlet. Tulajdonképpen nagyon sok mindent szeretnék Veletek megosztani.

Egyrészt: Vannak amolyan GYIK* kérdések, amik újra és újra előjönnek, ezekről szeretnék írni, bízva abban, hogy segítek Nektek ezzel.

Másodrészt: szerintem vannak olyan kérdések is, amelyeket a megrendelőim – vagy esküvő esetén a párjaim – valahogy nem mernek megkérdezni. Én ezeket úgymond mind kiteszem az asztalra.

Harmadrészt: szeretnék ezen a platformon kommunikálni arról, hogy mi az én hitvallásom, hogyan dolgozom én, milyen munkákat vállalok és mi az, amit nem.

Szeretném, ha egy olyan szolgáltatót ismernétek meg bennem, akitől bizalommal kérdezhettek, akihez nyugodtan fordulhattok a picit bonyolultabb, összetettebb megrendelésekkel is. Merthogy ez vagyok én, de remélem az írásaimból jobban megfogtok ismerni, ha most még éppen idegen lennék.

Előre szólok, hogy az írásaim sokszor közvetlenek lesznek, őszinték, nem vetem meg a humort, önmagam kifigurázását, fogok írni bakikról és háttér sztorikról…ilyeneken ne lepődjetek meg. 😀 Jó, természetesen a komoly formám is előveszem, ha megköveteli a téma.

Gondolkoztam, hogy bemutatkozzak-e az első posztban. Tényleg csak pár sort szeretnék írni – egyébként a weboldalamon a Rólam menüpontban már írtam magamról.

Na de egy kicsit más szemszögből röviden:

Szóval. Varga Evelin vagyok. De hívjatok csak Evetnek és nyugodtan tegeződjünk. Virágkötő és virágkereskedő végzettségem van és egyéni vállalkozóként dolgozom.

Nyolc évig voltam alkalmazott, pultos és üzletvezető – vendéglátóztam. Ez az egy munkahelyem volt nyolc éven át, ez idő alatt elsajátítottam egy olyan mentalitást, amit a saját vállalkozásomban is követek. Ez pedig az volt, hogy a vendég az első – most pedig Ti vagytok az elsők. Fontos számomra, hogy elégedettek legyetek, ha szükséges, akkor hozzátok alkalmazkodom és igyekszem a kívánt megrendeléseket a tőlem telhető legeslegjobb módon teljesíteni.

Nem titok, hogy szeretnék újra és újra visszatérő vevőket. Ez egyszerűen jó érzés, fél szavakból értjük egymást és szeretem, ha kialakul az a bizalom, amikor már „csak” annyit mondanak egy rendeléshez: „Evelin…Rád bízom!”

 Nem hiába találtam ki az „Engedd meg, hogy a virágosod legyek!” projektet – de erről majd később. 😊

Magamról még annyit, hogy nincs virágboltom. (Esetenként szoktam dolgozni virágboltban amolyan erősítésként. Abban jó vagyok. 😀 ) Megrendelések alapján dolgozom, erről is lesz szó, hogy hogyan tudtok tőlem rendelni, mit, mikor, hogyan működik az átvétel vagy a kiszállítás stb.

Az év nagy részében esküvői dekorációkat készítek, ez teszi ki az időm nagy részét. Mellette tartom szinte az összes nagy ünnepnapot is pl. Valentin nap, Anyák napja, Karácsony stb.

Na de visszakanyarodva. Miről lesz még szó? Összeszedem az összes ünnepet, ehhez kapcsolódóan mindig szezonálisan írok arról, hogy milyen virágok vannak a piacon. Szeretem ilyenkor megemlíteni, hogy a hazai termelőktől milyen szépségeket lehet vásárolni, illetve majd láthatjátok, hogy a kínálatom is ennek fényében alakítom. A hazaiak támogatása is kiemelkedően fontos számomra, de elsősorban szeretem a friss és egészséges virágokat használni a munkáimban.

Az esküvőkkel kapcsolatban biztosan rengeteg ötlet fog jönni út közben – remélem Tőletek is.
Viszont összességében az a célom, hogy lássátok a kész esküvői dekorációkat, de abba is lássatok bele, hogy ez mennyire egy összetett munka. Szeretem megmutatni a részleteket pl. anyagok festése, beszerzések, eszközeim stb.

Hogyan zajlik a közös tervezés? Hogyan alakul ki az ár? Miért kell 3 fő dekoros az esküvőmre? Mi lesz az esküvő után a virágokkal?

Na most itt a kérdéseket a végtelenségig tudnám sorolni. 😊

Le is zárnám az első részt, bízom benne, hogy sokan fogtok olvasni! Itt a végszóban akkor még egyszer leszögezném, hogy nem csak esküvőkről lesz ám szó szóval kövessétek majd a bejegyzéseket! Instagramon és Facebookon fogom mindig jelezni, ha elkészült egy újabb rész. 😊

Evet  

*GYIK – gyakran ismételt kérdések

Copyright © 2020 Varga Evelin

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/home/-www/vargaevet.hu/htdocs:/usr/share/php:/var/lib/php5:/tmp) in /home/-www/vargaevet.hu/htdocs/vargaevet_hu/wp-includes/plugin.php on line 441

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/-www/vargaevet.hu/htdocs/vargaevet_hu/wp-includes/plugin.php on line 441

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/home/-www/vargaevet.hu/htdocs:/usr/share/php:/var/lib/php5:/tmp) in /home/-www/vargaevet.hu/htdocs/vargaevet_hu/wp-includes/plugin.php on line 456

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/-www/vargaevet.hu/htdocs/vargaevet_hu/wp-includes/plugin.php on line 456