Kategóriák
Egyéb kategória

Őszi esküvő terrakotta színben

2022.09.24.
Judit és Laca 
Gyál, Galopp major 

Juditék őszi színvilágot, természetközeli, rusztikus dekort képzeltek el az esküvőjükre. Nagyon tetszett nekik a terrakotta szín, így a helyszínbejárásra a kedvenc terrakotta színű festett gézemmel érkeztem.

A Galopp major sátor jellege miatt elég világos a tér, nagyon sok a fehér, amit az őszies erősebb színekkel szerettünk volna feldobni. Szerintem sikerült. 🙂

A virágok terén szabad kezet kaptam, de sokat nézegettem Judit pinterest tábláját.

Dáliából több színt is használtam, celóziából is ősszel nagyon szépek vannak. Bogyósokat is szeretek ilyenkor belecsempészni a dekorba. 😊 Fehérrel és halvány púderrel csináltam egy kis kontrasztot a csokrokban.

A menyasszonyi csokorba sok zöldet használtam Judit inspirációs képei alapján, különlegesebb cymbidiumot tettem bele narancs és sötét bordó színűt. Az eukaliptuszfélék mellett barnás protea félét is, szinte fekete scabiosat és narancs – barack dáliákat is használtam. Mindig megkérdezem a menyasszonyokat, hogy hagyományosan gombostűzzem a csokor szárán a szalagot vagy pedig lehet hosszabb és loboghat a szélben… 😊 Utóbbit preferálom, olyan jól néz ki a képeken!

Nagyon szerettem ezt az esküvőt, hárman dekoráltunk aznap. Melós volt, de a csajok is azt mondták a végén, hogy ez az egyik legszebb színvilág, amit együtt csináltunk és nagyon illett a helyszínhez. Szerintem is!  

Fotó: Terjék Krisztián Photography